Ros

De sidste dage, har jeg været inde og læse en del af dine artikler på din blog og jeg er rigtig fascineret af, hvad du skriver og dine holdninger.

Hej Cecilie.

Tak for en fantastisk blog. Du er vildt inspirerende for mig!  

En kæmpe tak fordi du har taget dig tid til at skrive dine tanker og meninger og erfaringer og oplevelser ned på din blog så jeg kunne finde dem og blive så glad og stolt af mig selv! Mange tusinde tak skal du have!

Jeg ble så glad da jeg fant Speltmor.dk at jeg holdt på å begynne å gråte av glede - jeg hadde mistet troen på  at det var noen som tenkte som meg i dette hjørnet av verden ;). 

I skriver mange informerende artikler om jeres børn. Blandt andet en om Særlig sensitivitet - det har været meget interessant at læse om jeres oplevelser. TAK.

ÅHHHHH vidunderlig blog. Cecilie fra www.speltmor.dk er en cool, sund og sej inspirator og kræft-overlever. Følg hendes blog, hvis du vil have nærvær, sundhed, kærlig sundhed og ukuelig overlevelses-kraft ind i din familie. 

Det der fangede min opmærksomhed var dit indlæg omkring computerspil, som jo har min særlige interesse. Og jeg er helt enig i din argumentation

Tak for inspirerende, ærlig, oprigtig og sandfærdig læsning. Tak for din tid og dine tanker, som allerede har rykket gevaldigt ved dagsordenen herhjemme. Jeg er glad for, at vi fandt dig. 

Hej med jer I skønne familie! Man bliver simpelthen så glad og fortrøstningsfuld af jeres blog SpeltMor.dk!