Personlig og helhjertet rådgivning

Vil du gerne have is i maven, når du bliver udfordret på dine forældrevalg af velmenende, men irriterende typers eventuelle sarkastiske bemærkninger. Vil du gerne have harmoni i dit liv, finde fred med at være den, du er og med at leve det liv, du gør. Vil du gerne kunne rumme dine børn, din mand, din egen rolle som mor, på en måde, hvor livet er i flow, og du har tillid til at du er på rette spor, aldrig løber efter glemte aftaler og stressede kostplaner, men bare ER og VED og GØR. 

Så kan jeg hjælpe dig. Jeg er uddannet systemisk psykolog, og har arbejdet i mange mange år med kvinder, familiedynamikker, børn, særligheder, særlige valg, særlige situationer, individuelle løsninger. Skriv til mig og bestil en tid til en walk and talk, som kun koster 600 kr, fordi der ikke er "transporttid" eller meld dig til mit online kursus "Sådan giver du slip, uden at miste fokus" som starter 28. oktober og løber over otte uger. 

Velkommen i mit liv. Og især: Velkomen til dit nye liv. 

Cecilie aka Speltmor. 

 

Teknisk: En walk and talk kan være et fysisk møde, men er ofte en telefonsamtale, hvor jeg anbefaler, at du går en tur i et område, du kender godt, gerne noget park eller natur, hvor du bevæger dig og får frisk luft. Men er det umuligt, kan det også være, mens børnene ser Lille Nørd og du vasker op. En husmors hænder hviler aldrig, det kender jeg godt. Telefonen gør, at selve samtalen kommer i fokus, og det forstyrrende element, det faktisk kan være at være i samme rum og forsøge samtidig at læse hinandens kropssprog bliver fjernet, hvorved selve samtalens proces træder tydeligere frem. Vi aftaler en tid, hvor jeg ringer dig op, og vi taler sammen i ca en time. Om der er tale om coaching eller terapi eller en kombination betyder ikke noget for mig, jeg kan begge dele og mener, min opgave er at hjælpe til at styrke kvinder i deres Væren og Værdighed, så de kan stråle stærkt. Jeg kender til mange typer problematikker, og mange ud af boksen løsninger både på familieliv og det indre liv. 

Send en mail på cecilie@speltmor.dk eller en sms på 31223007, så sætter vi dit skib i søen. 

Læs flere artikler i: