Monument Valley

Jeg er begyndt at bruge nogle penge på at købe ipad apps til mig selv og mine unger, da jeg mener, det er vigtigt at deltage engageret i det, der optager mine børn (hvilket jo altså blandt andet er at spille på ipad), og da det står helt klart for mig, at det simpelthen ikke er gratis at spille gratis spil. De er ofte dårlige, grimme, fulde af reklamer og med elendigt, nærmest decideret nedbrydende indhold. Indhold som fokuserer på udseende, perektion, penge, rage til sig, slå ihjel, spise alle andre - den slags. Så nu søger jeg aktivt efter gode kvalitetsspil og bruger nogle af vores penge på at købe dem. 

Vi har sitet onlinelæring.dk også, hvor jeg anmelder "skolespil", men nu er jeg begyndt at lave dette dobbeltarbejde og anmelde dem også på speltmor.dk - for mine læsere her har jo også børn, der spiller. Ingen tvivl om det. Og jeg er jo som Speltmor stor fortaler for at man gerne må spille. 

 

Monument Valley har vi lige spillet og det er et totalt magisk og fint spil, grafikken er inspirerende på en måske lidt kantet, men meget harmonisk måde, stemningen eventyrlig om end lidt dunkel, og opgaverne kræver godt nok, at man slår knuder på sin hjerne. Storm på otte spillede det selvfølgelig igennem på to dage (hvor vi kørte på autobahn hele dagen begge dage), mens undertegnede simpelthen er stuck i en af banerne. Men det er fantastisk, og alle - også den yngste på to år - har virkelig nydt det.

Læs flere artikler i: